Make your own free website on Tripod.com
Skånske DJ Oscar spelar pop, schlager, bossa på Din fest
Dansa till klassikerna !

Skånske DJ Oscar spelar pop, schlager, bossa !

Mera om Oscar | Ännu mera om Oscar

(Uppdaterad 22 december 2002)
 
VAD ÄR EGENTLIGEN ETT MOBILDISKOTEK? Är det musik från en mobiltelefon? Inte alls ! Det är en musikanläggning som man kan hyra för sin fest - inklusive discjockey. Allt som rör musikarrangemanget ansvarar Oscar för - praktiskt och smidigt för Dig som festbeställare!
 
Vad är egentligen bra dansmusik för en mogen publik? Ja, smaken är olika, naturligtvis. Det bästa är dock en varierad repertoar. Idag, två år in på det nya seklet, har de gamla popklassikerna från 60- och 70-talet fått mogna som gott, väl lagrat vin, de finns alltid på önskelistan.
Man måste variera musikstilarna men även rytmerna, så att publiken kan få dansa foxtrot, slowfox och vals, samba och bossa nova, förutom shake, twist, bugg och andra modernare danser, naturligtvis.  Efter temat snabbare - långsammare spelar man så många snabbare stycken att man sedan kan varva ner och få njuta till långsamma rytmer. Det är min hjärtesak att Du och Dina gäster får den bästa möjliga repertoaren !

 Välkommen att ringa till mig och berätta om Dina festmusikbehov. Ring 0435 / 240 16 eller 070 / 795 51 04. Eller maila här direkt till yholmqvist@hotmail.com  så kontaktar jag Dig.

God mat, goda drycker, glada gäster, trevlig discjockey = fest med stort F !